For our heritage and freedom ! Home | About | Contact | Vincent De Roeck | Liberty Quotes | The Free State | In Flanders Fields | Nova Libertas | Feeds |

De verkrachte vrijheid in Belgenland

Vandaag werd Belgenland weer een beetje meer een dictatuur, waar de mensenrechten en de fundamentele burgerrechten zonder meer aan de kant geschoven worden. De juridische grondslag van deze inperking van onze grondrechten vinden we in ons parlement dat in het kader van de strijd tegen het terrorisme een monsterwet goedgekeurd heeft (die weliswaar nog steeds door het Arbitragehof of het EHRM geannuleerd kan worden) waarbij men het lidmaatschap van een terreurgroep zonder meer strafbaar stelt. Elk onwetend lid van zo'n organisatie kan bijgevolg op grond van deze wet veroordeeld worden, uitsluitend op basis van zijn lidmaatschap. Dit kan zelfs wanneer de persoon in kwestie nooit deelgenomen heeft aan een activiteit van die groep en zelfs wanneer hij onmogelijk weet kan hebben van de terreurconnecties van die organisatie. Het is ook de overheid zelf die mag bepalen welk gedrag als "terroristisch" omschreven kan worden. Geen enkel weldenkend vrijdenker kan een dergelijke wet goedkeuren of dogen. Nochtans gingen er in België maar weinig stemmen op tegen het dictaat van deze wet die staatswillekeur en arbitraire vervolgingen mogelijk maakte.

Het volk wordt bang gemaakt en geïndoctrineerd met vervalste misdaadcijfers, met vuile mediaspelletjes en met leugenachtig bedrog vanwege de politieke kaste die er alzo in geslaagd is om zijn onderdanen een serie mensonterende wetten op te dringen, zoals de wet tegen racisme en discriminatie, de wet tegen negationisme en revisionisme, en tenslotte deze laatste nieuwe "anti-terreurwet". De laatste hoop van de vrije samenleving berustte dan ook in de handen van de Belgische (politiek benoemde) rechters, onze laatste verdedigingslinie tegen deze overheidsbetutteling en deze inperking van onze grondrechten. 300 jaar Verlichting wordt in enkele weken volledig overboord gegooid in het anti-terreur-sprookje van de totalitaire Socialisten.

Vandaag koos de Belgische magistratuur dan ook de kant van deze dictatuur en rechtvaardigde het deze scandaleuze wetten die zelfs potentaten als Fidel Castro, Vladimir Poetin, Hu Jintao, koning Gyanendra of kardinaal Ratzinger met verstomming doen slaan. Zelfs deze schare oerdictators had nooit gedacht dat dergelijke wetten ooit nog goedgekeurd en uitgevoerd zouden worden in een Westerse "democratie". De scherprechters van dienst waren de (perfect tweetalige?) rechters van Brussel die een aantal leden, zonder ook maar enig bewijs van medeplichtigheid of steun aan terroristen, van de GICM (Groupe Islamique Combattant Marocain) tot nagenoeg maximumstraffen van vijf à tien jaren opsluiting veroordeelden "om een voorbeeld te stellen dat terreur in België niet kan"(sic). Tien jaar celstraf omdat men lid was van een organisatie die, zonder het zelf te weten en zonder zelf de organisatie gesteund te hebben, door een stel rechters gebrandmerkt wordt als een terreurgroep. Tien jaar cel voor een misdrijf dat niet eens strafbaar was toen die personen in kwestie lid werden. Tien jaar cel voor onschuldige burgers om potentiele terroristen af te schrikken. Woorden schieten hier te kort. Vrijheid in België? Requiescat In Pace.

Het staat als een paal boven water dat de GICM een verachtelijke groepering is met wortels in de Pan-Arabische Ondergrondse, Al Qaeda, de Moslimbroederschap, Hamas en Hezbollah en dat deze groepering uitgeroeid dient te worden, maar ik kan onmogelijk toelaten dat hiervoor de burgerrechten ingeperkt worden. Vrijheid van meningsuiting behelst ook het recht om een andere mening te mogen hebben dan wat de overheid propagandeert. Vrijheid van vereniging impliceert dat men ook lid mag zijn van een organisatie die door de overheid bestreden wordt. Het is al ver gekomen dat we partij moeten kiezen voor Moslimextremisten tegen onze "verlichte" overheid, maar als we dat niet doen, dan dragen we samen onze democratie, onze rechten en onze vrijheid ten grave. Het is immers vijf voor twaalf. Een totalitair regime in België is nog nooit zo dichtbij geweest.

Deze reactie verscheen ook op een aantal internetfora.

Meer reacties van mij op www.lvsv-forum.be.

4 Reacties:

At 14:18 Anoniem said...

Nu is mijn vraag of het lidmaatschap van een terroristische beweging voldoende bewijs geeft om een persoon ook te veroordelen. Want het lid zijn kan niet zo snel bewezen worden, die mannen hebben geen ledenlijst of zo hoor. Ook is er het risico dat je je bij een groep aansluit die later als een terroristiche organisatie wordt beschoud.

Wie zegt dat binnen x-aantal jaar de FOS of andere scoutsbeweging niet als terrorische groepering word aanzien. Nu, ik weet dat het wat overdreven klinkt, maar het zou kunnen gebeuren, en als lid van de FOS zou ik zomaar de cel kunnen invliegen. Ik heb mijn twijfels.

Wat niet wil zeggen dat ik de uitspraken van vandaag betwist, ik geef enkel even mijn mening over de mogelijke richting dit kan uitgaan. Dus versta me niet verkeerd, ik wil geen hoop gezever horen van jan en alleman.

 
At 14:18 Anoniem said...

Uit de naam van een dergelijke organisatie zoudt ge toch al moeten kunnen opmaken dat het geen lieverdjes zijn zou ik zo denken. Zeker in dit geval. Moesten ze nu 'Marokaans Islamitische Vredesbeweging' noemen of zo OK dan, maar in dit geval...

 
At 14:20 Anoniem said...

Maar het is fout om te redeneren van "die man is bevriend met iemand die in zo'n organisatie zit, dus hij zal er ook wel in zitten". Dat is toch wat in de startpost bedoelt wordt dacht ik? In elk geval, zo redeneren vind ik behoorlijk redicuul, weet die vriend van die terrorist zijn vriend een terrorist is?

Is dat niet zowat tegen de basis van het rechtssysteem ? Zolang er niet bewezen is dat zij iets gedaan hebben zijn ze onschuldig. Wat dus in dit geval zo is.

 
At 11:34 Anoniem said...

Vincent, jouw soort ultra-relativistische terreuraanbidders zijn de doodgravers van het Westen als beschavingsvorm. In een Utopia zou ik ook onvoorwaardelijk voor burgerrechten enzo zijn, maar gezien de harde realiteit op terreurvlak, verkies ik veiligheid boven alles!

 

Een reactie posten