For our heritage and freedom ! Home | About | Contact | Vincent De Roeck | Liberty Quotes | The Free State | In Flanders Fields | Nova Libertas | Feeds |

In Flanders Fields

Gisteren werd ik gevraagd om toe te treden tot de online-denkgroep "In Flanders Fields". Als vrijheidslievende Vlaamsgezinde blogger zag ik dit natuurlijk als een grote eer. Het is immers de meest bekeken Vlaamse politieke metablog na "The Brussels Journal". Ik heb dan ook geen enkel ogenblik moeten twijfelen en heb hun uitnodiging zonder meer aanvaard. In de toekomst zal je mijn artikels, vrije tribunes en bijdragen dus ook op de website van deze denkgroep kunnen terugvinden. Om het prestige en het belang van deze internetdenktank te illustreren, volstaat het om de namen van een aantal medewerkers te overlopen. Matthias Storme, Eric Verhulst, Luc Van Braekel en Ivan Janssens behoren tot "In Flanders Fields", namen als klokken, allemaal personen die hun pluimen al elders verdiend hebben.

Matthias E. Storme is universiteitsprofessor aan zowel de UA als de KUL en weet dit al jaren te combineren met ettelijke lidmaatschappen en bestuursmandaten in onder meer de Vlaamse Volksbeweging, Nova Civitas, het Overlegcomite van Vlaamse Verenigingen, de Orde van de Vlaamse Leeuw, de Orde van den Prince, het Algemeen Nederlands Verbond en de Vlaamse Journalistenvereniging. Daarenboven is hij een notoir NVA'er en hoofdredacteur van tal van juridische tijdschriften. Eric Verhulst op zijn beurt is voorzitter van de liberale denktank "Work For All" en actief binnen Liberales en Vivant. Luc Van Braekel is Vlaanderens meest bekende blogger. Ivan Janssens is dan weer gemeenteraadslid in Westerlo en werkzaam aan de UA. Daarnaast bestaat "In Flanders Fields" ook nog uit de drie LVSV-bestuursleden Willem Coppenolle, Chris De Meyere, Pieter Cleppe en Nicolas Raemdonck, de Jong NVA-voorzitter Bernhard De Muynck en de vier journalisten voor "The Brussels Journal": Filip Van Laenen, Marc Vanfraechem, Peter Fleming en Edwin Jacobs. Ook zijn deze personen nog actief binnen Nova Civitas, het KVHV en tal van andere Vlaamsgezinde verenigingen.

Wil je je ook aansluiten bij deze groep, stuur ons dan een e-mailtje.

Meer over deze denkgroep op www.inflandersfields.eu.

3 Reacties:

At 22:00 Anoniem said...

Welkom bij de club. Pass the green cup around!

 
At 22:01 Anoniem said...

Vincent, laat je gangen maar goed gaan op In Flanders Fields. Je moet je zeker niet schamen voor al te controversiele of al te polemische teksten. We zijn een open groep.

 
At 22:02 Anoniem said...

Ziezo, Vincent, vanaf nu kan je gewoon inloggen via Blogger.com op de website van In Flanders Fields en beginnen posten.

 

Een reactie posten