For our heritage and freedom ! Home | About | Contact | Vincent De Roeck | Liberty Quotes | The Free State | In Flanders Fields | Nova Libertas | Feeds |

Zijn selectieve controles racistisch ?

"Iemand brengt steeds dode vogels binnen in huis en het lijkt me oneerlijk om enkel de kat te controleren." Deze cartoon verscheen onlangs in de Britse krant Daily Telegraph naar aanleiding van het afvoeren van de "selectieve" veiligheidscontroles op de luchthavens wegens hun vermeende discriminatoire en racistische karakter. In Engeland werden onlangs een aantal aanslagen vereideld. Tientallen islamfundi's werden van de straten geplukt en voorgeleid. Honderden onschuldigen hadden opnieuw het slachtoffer kunnen worden in deze nieuwe reeks terreurdaden. Omdat opnieuw de luchtvaart het doel was, werden er onmiddellijk maatregelen genomen op de luchthavens, zoals het preventief fouilleren van elke passagier. Enkele dagen later werd hiermee al gauw terug komaf gemaakt en werden passagiers nog maar louter "sporadisch" onderzocht.

Wanneer uitlekte dat de veiligheidsdiensten in hoofdzaak moslims viseerden, brak er in het Lagerhuis een rel uit. Dit was in hun ogen racisme. De controles mochten geen onderscheid meer maken tussen moslims en niet-moslims! Zoals deze cartoon pijnlijk openbaart, is de zwakte van het Westen onze politieke correctheid. Wanneer men zoekt naar een roodharige moordenaar, controleert men toch ook enkel maar roodharige personen? Wanneer het zou gaan om een vrouwelijke verdachte, gaat men zich toch ook enkel maar beperken tot vrouwen? Natuurlijk is niet elke moslim een terrorist, maar elke terrorist is wel een moslim! Op deze wijze is onze "politieke correctheid" stilaan verworden tot de nagel van onze eigen doodskist.

Deze cartoon verscheen op de weblog van Nicolas Raemdonck.

Meer van zulke cartoons op www.vrijhaven.be.

4 Reacties:

At 03:23 Anoniem said...

Mooie eindbeschouwing. De moslims worden ooit nog eens onze ondergang en wij hebben de droevige eer om daar uiteindelijk mede verantwoordelijk voor te zijn. We verheerlijken de multikul en laten de vreemdelingen toe zich in onze landen te vestigen zonder van hen iets terug te vragen.

En onze politieke kaste maar blijven hameren op de politieke correctheid! Een schande die verregaande pijnlijke gevolgen kan hebbben.

Ik dacht nochtans dat Nederland en Groot-Brittanie veel "harder" waren op migrantenthema's dan de Belgen. Dit is dus kennelijk niet waar. Ook in Engeland werd deze "selectie" slecht ontvangen.

Een vrij land mag klaarblijkelijk zijn vrijheid en nalatenschap niet meer beschermen ... In de Bijbel is dat ook het begin van het einde.

 
At 10:25 Anoniem said...

Op deze wijze is onze "politieke correctheid" stilaan verworden tot de nagel van onze eigen doodskist.

Een citaat om te koesteren, Vincent!

 
At 18:16 Unknown said...

Maar elke terrorist is wel een moslim?
En een moslim herken je aan??
Veel plezier verder in je fantasiewereldje...

 
At 18:29 Jacob said...

@ KooperG

Als jij echt denkt dat de moslims jouw vrienden zijn, ben jij het die in de fantasiewereld leeft. Moslims willen ons dood, en naïeve kloten als jij blijven hen maar knuffelen. U bent om te kotsen.

 

Een reactie posten