For our heritage and freedom ! Home | About | Contact | Vincent De Roeck | Liberty Quotes | The Free State | In Flanders Fields | Nova Libertas | Feeds |

We will never forget !


Deze banner werd door de "Euramerican Friendship League" gemaakt naar aanleiding van de vijfde verjaardag van 9-11.

Meer informatie over deze organisatie op www.euramerican.org.

2 Reacties:

At 14:34 Stormfronter said...

Dit is mijn eerste dag op deze blog en ik wil jullie bepaalde bronnen voorschotelen waarover wij hier dan misschien kunnen discussieren. Ik raadt je aan niet klakkeloos iets in te typen als antwoord maar echt serieus naar deze tv bronnen te kijken en op basis daarvan een mening vormen over de gebeurtenissen op 11 september 2001. (Dit bespaart ons tijd om nutteloze berichten niet te hoeven lezen). Ik moet toegeven dat ik na deze filmpjes gezien te hebben ik zeer diep en zwaar geschokt ben, omdat de westerse gemeenschap zich massaal tegen de islam gekeert heeft sinds 11 september. Terwijl de gebeurtenissen op 11 september zwaar misbruikt zijn door niemand minder dan W. Bush

Deze link voert jullie naar een uur lang durende documantaire over 11 september en laat zien dat er iets heel zwaar mankeert aan de manier waarop deze gebeurtenissen hebben plaats gevonden. Ik moet er wel bij zeggen dat deze documantaire geheel in het engels/amerikaans is zonder ondertiteling. Mocht jou engels niet jou sterkste eigenschap zijn, bekijk het dan toch want de beelden spreken voor zich.

http://video.google.com/videoplay?docid=-2023320890224991194&q=loose+change

Mocht je van mening zijn na deze documantaire bekeken te hebben dat er met de videobeelden geknoeid is, dan raadt ik je aan deze volgende reportage te bekijken. Het is in het nederlands en is met ondertiteling.

http://www.tweevandaag.com/call.php?module=PX_Video&func=view&vid=19351&vtype=wwb

In deze reportage zijn 2 interviews inbegrepen waaruit echter delen geknipt zijn die niet mochten worden uitgezonden. Hieronder de links naar de volle versie van beide interviews. Klik bij beide sites op de blauwgedrukte 'video' om het interview te bekijken

http://www.2vandaag.nl/index.php?module=PX_Story&type=user&func=view&sid=29838&cid=211#
http://www.2vandaag.nl/index.php?module=PX_Story&type=user&func=view&sid=29837&cid=211#

 
At 16:36 guillaume said...

Stormfronter, drie opmerkingen:

1. Deze website is een weblog, géén internetforum, dus houd uw aansporingen voor reacties en andermans meningen maar gewoon voor andere websites die wel een forum zijn.

2. De VS hebben 9-11 zeker en vast NIET verdiend, laat staan zelf georganiseerd. Gelieve deze kwalitatief sterke blog niet te bevuilen met zulke conspiracy theories.

3. De gedachten zijn vrij, maar ik stel toch voor dat deze "eerste keer op deze blog" ook meteen je "laatste keer" wordt, want fascisten en neo-nazi's zijn hier niet welkom. Voor hen is er Stormfront.org en andere websites.

 

Een reactie posten